Szerszámok laminált padló lerakásához

dekopírállvány

Laminált padló lerakása során nagyon megkönnyíti a munkát a megfelelő célszerszámok használata.

Profi laminált lerakó szerszámok segítségével otthon házilag egyszerűen és gyorsan megcsinálhatjuk a padlólerakást. Az összes laminált padló fektető szerszám megrendelhető webáruházunkban, megvásárolható áruházunkban.
 

Lássuk hogyan lehet laminált parkettát rakni könnyen és gyorsan?

Milyen laminált lerakó szerszámok léteznek?

Dekopírfűrész állvány

Laminált padló-, fal-és mennyezeti panelek, szegélyléc egyszerű és gyors megmunkálásához, vágásához, szereléséhez használható. A készülékkel tiszta, szép vágást érhetünk e, mivel a vezetősín alsó támasztó gumiprofilja közvetlen a vágóél mellett helyezkedik el, így csökkenti a felpattogzást a munkadarabon. A munkadarab egyszerűen rögzíthető a beépített gyorsszorítóval. Pontos szögvágásokat tudunk csinálni 50 °-ig.

Laminált vágó

Zajtalan, ezáltal javítja a viszonyt a szomszédokkal:) Nincs a zavaró, hangos motorzaj. Pormentes vágást tesz lehetővé az egészséges munkavégzés érdekében, ezáltal gyorsan elvégezhető a parkettázás utáni takarítás. Roncsolásmentes, gyors és pontos vágást csinálhatunk a készülékkel

Az LC 300 laminált padló vágó

Hol használható

laminált vágóIparosoknak ajánlott - nagyobb területek szalagparketta fektetési munkáknál. Kiváló minőségű, hosszú élettartamú, alumínium házas vágókészülék - az LC 300 könnyű és erős. 11 mm-es vastagságig, 4 m-es laminált padló hosszúságig használható. Szögvágásokhoz 0-180°-ig. Pontos vágásokat készíthetünk szögmérés nélkül nemcsak 90°-ban, hanem 45°-ban is a beépített ütközőnek köszönhetően.

Hogyan működik

Hold-down leszorító funkcióval rendelkezik, ami segíti a kés kiemelését a vágás után. Ha a kés elakad leszorítja az anyagot, csak egy kis lazítás a pengén és már van hely a késnek. A második vágáshoz csak nyomjuk előre a laminált parketta szálat.  A laminált vágó használatával többé nem probléma a sok vágást igénylő laminált padló fektetés, szögben vágás, hosszvágás mert az új fejlesztésű, jól megtervezett lamináltvágó vágóélnek köszönhetően a kés minden állásban optimális erővel, roncsolás-mentesen vág.A vágóél a körfűrészhez hasonló fogazata megakadályozza a laminált padló vágás közbeni megcsúszását.

Az LC 250 laminált parketta vágó

laminált vágóIdeális a kisebb szerelési munkáknál, egy-két szoba kivitelezéséhez. Barkácsolásra, otthon házilagos kivitelezésre kiváló választás, 11 mm-es laminált padló vastagságig, 2,5 m-es  laminált padló hosszúságig használható. Csakúgy, mint a profi LC 300 laminált parketta vágó esetében szögvágásokhoz 0-180°-ig használható. A vágóél illetve a laminált vágó kivitelezése megegyezik a nagyobbik laminált vágógéppel.

Laminált padló behúzóvas, ütőfa, távtartó ékek

behúzóvasÉrdemes minden munkához csak a jobb tartozékokat vásárolni, így van ez a laminált padló lerakás esetén is. Egy ilyen szett a Wolfcraft különleges bordázattal ellátott műanyag  távtartó ék,  behúzóvas és az erős, tartós keményfából készült ütőfa. A laminált padló lerakásánál fontos fenntartani a távolságot a laminált széle és a fal között. Ezt a célt szolgálja a távtartó ék. A behúzóvas legfontosabb feladata a laminált padló lerakás végén van, amikor kicsi a mozgástér, mint például egy ajtó toknál történő beillesztésnél vagy a legvégén lévő laminált padló darab beigazításánál.

Laminált átjelölő

átjelölőNagy segítség ha az utolsó laminált padlólapot pontosan kell illeszteni. Nem csak a precíz mérés adhat jó eredményt, a Wolfcraft jelölő segítségével milliméteres pontossággal átjelölhetjük a méretet, még ferde, íves és alaktalan falfelület esetén is. Mindegyik fa padlóburkolat hoz, hajópadlóhoz max. 25cm-es szélességig használható ez a szerszám.

Szögillesztő átjelölő

Szög átjelölőA szegélylécek pontos gérbevágásához használhatjuk. Bármilyen szöget könnyen megmérhetünk, és átjelölhetünk a szögfelező készülékkel. A szögillesztő rögzítése után a rajta lévő mágnes segítségével sablonnak használva pontosan be tudjuk állítani a gérvágó fűrész asztalán a felezett szöget. A mágnes segítségével odaillesszük a szögillesztőt a körfűrész tárcsához, majd a gérvágó asztalát odaforgatjuk a szögfelező egyik szárához, így a fűrész pontosan a megfelelő szöget fogja vágni.

Laminált másolósablon

SablonVágjunk milliméteres pontossággal méretre a laminált padlót! A falból kiálló részre rátolva a sablonon kirajzolódik a felület körvonala. Ezt a formát csak át kell rajzolnunk a laminált padló felületére, és vághatunk pontosan. Nem csak egyszerű csöveknél alkalmazhatjuk az átjelölő készüléket, hanem bonyolult alakzatoknál is használhatjuk, amelyeknél máshogyan nem tudnánk pontos átjelölést végezni. A pozitív és negatív átjelölést is csinálhatunk a másolósablon segítségével.

Illesztőfűrész laminált padló lerakáshoz

illesztőfűrészAz ajtókeretek lerövidítéséhez ideális szerszám a laminált padló lerakásakor. Csak ezzel a nyélkialakítású fűrésszel vághatunk a padlószinten, mivel a hajlított nyél lehetővé teszi a padló síkjában történő vágást. Jobbos és balos nyelű fűrészként is használhatjuk a 180°-ban fordítható nyél átfordításával. A nyél a két végállásban rögzíthető. Tiszta szép vágást tesz lehetővé az illesztőfűrész speciális fogazatának köszönhetően.

Címkék: 

Hasonló termékek