Purhabpisztoly és purhabtisztító

A hosszú életű purhabkinyomó pisztoly csak a megfelelő használaton és karbantartáson múlik.

Purhabpisztoly és a purhabtisztító használata

Műanyag védőcső

purhabpisztoly Tegyünk mindig műanyag csövet a purhab pisztoly végére! A cső nem azért kell, hogy meghosszabbítsuk a purhab pisztoly csövét, hanem azért hogy védjük a lezáró szelepet a sérüléstől. (ez egy olyan szelep ami két fémből készül, gumitömítés nélkül, ezért a karcolásokra, súrlódásokra nagyon érzékeny)

Flakoncsere

Ha nincs kéznél a purhabtisztító, tekerjünk pisztolyra egy új flakon purhabot és nyomjunk egyet a ravaszon, hogy a purhab pisztoly belsejében mindenhol meglegyen a kellő nyomás. Ha tele van a purhab és rá van tekerve a pisztolyra akár 2 hónapig is eláll, mert a purhab pisztoly belsejében a nyomás alatt lévő hab nem köt meg.Ha csak negyedig van a purhab, már nincs megfelelő nyomás alatt. Fújjuk ki, és tekerjünk rá egy újat, és nyomjunk egyet a purhab pisztoly ravaszán. Vagy tisztítsuk ki a purhabpisztoly belsejét, ha már nem használjuk.

A purhabtisztító

A purhab pisztoly belsejét purhab pisztoly tisztítóval tudjuk tisztítani. Tekerjük rá és fújjunk vele kétszer, majd tegyük le és várjunk kb. 15 percig. Ezalatt feloldja a lerakódott habot a tisztító folyadék. Fújjuk ki, és a purhab tisztító flakont tekerjük le. A kezelése egyszerű, ha a fentieket betartjuk, a purhab pisztoly hosszú életű lesz.

Használat

Kézi purhab használatánál vigyázzunk, mert ha egyszer fújtunk vele, nem tudjuk elállítani a szivárgást, el kell használnunk az egész flakont egyszerre. Ha a falfelületet bepermetezzük vízzel, jobban köt rá a purhab, és mivel egyben páradúsabb lesz a levegő, jobban is dagad.

Jó Munkát!

Olcsó és jó purhabkinyomó pisztolyokat tartunk állandó készleten. Rendelhető a webshopban, vagy megvásárolható az áruházban. Sima és pisztolyos purhab, purhabtisztító boltunkban kapható.

Címkék: 

Hasonló termékek