Mikor kell áramfejlesztő?

Mikor kell az áramfejlesztő, ha egyébként van áram?

áramfejlesztő

Egy rövidebb áramszünetet át lehet hidalni egy szünetmentes tápegységgel (UPS), de hosszabb, - akár több órás - áramszünet esetén már nem tudja a szünetmentes táp ellátni energiával a rendszert.

Ilyen esetben van szükség áramfejlesztő generátorra.

Tovább az automata áramfejlesztőkhöz

Hogyan zajlik egy ilyen „áramszolgáltató” átállás?

Az áramfejlesztő indításához emberi beavatkozásra van szükség. Kell egy állandó személy, aki az áramfejlesztő generátort áramszünet esetén kezeli.

Kinyitja a benzincsapot, ráhúzza a hidegindító kart, beindítja az áramfejlesztőt és miután a motor bemelegedett, lekapcsolja a hálózatot és rákapcsolja az áramfejlesztőt. Ha visszatért a hálózati áram, leválasztja a fogyasztókat az áramfejlesztőről, visszakapcsolja a hálózatot; és miután az áramfejlesztő lehűlt, kikapcsolja és elzárja az üzemanyag csapot.

Ehhez szakképzett személy állandó felügyelete szükséges.

Automatizáljunk, oldjuk meg digitális szabályozással!

A Heron áramfejlesztő aggregátorhoz kifejlesztett kiegészítő, az indító automatika képes teljesen automatikusan, emberi kéz érintése nélkül vezérelni az áramfejlesztőt.

Hol fontos a folyamatos energiaellátás?

Hűtőházak, pékségek, baromfi- pulyka-, stb. telepek, hentesüzletek, cukrászdák, távközlési cégek, szerverparkokat üzemeltető cégek, biztonságtechnikai felügyeletek, napelemes rendszereket telepítő cégek, szerverparkok, internet és műsorszóró berendezések, stb.

      indító automatika

Üzletünkben, kedvező áron megvásárolhatja, webáruházunkban ingyenes házhoz szállítással megrendelheti a Heron automata áramfejlesztőt.

Címkék: 

Hasonló termékek