Stihl akkus sövényvágó

Az akku

akkumulátorA nagy kapacitású, 36 V-os lítium-ion akkumulátort a sövénynyíró házba integrálták. Ennek köszönhetően a gép súlyeloszlása jó, és megfelelő teljesítmény tartalék áll rendelkezésre. A sövénynyíró gépből az akkumulátor nagyon egyszerűen eltávolítható, és 35-45 perc használatot tesz lehetővé egy töltéssel.

A Stihl akkus sövényvágó töltője

akkutöltőKétféle töltőkészülék kapható a sövényvágó géphez: standard (AL 100), és gyorstöltő (AL 300). Az AL 100 töltési ideje kb. 70 perc, az AL 300-é kb. 25 perc.

A Stihl akkus sövényvágó kétkezes kapcsolója

kétkezes kapcsolóA sövénynyíró gép működtetése az első és hátsó fogantyúkban elhelyezett kapcsolók egyidejű működtetésével lehetséges. A hátsó fogantyúval a kések sebessége fokozatmentesen szabályozható, és lágy indítást tesz lehetővé. A gép kialakítása miatt a sövénynyíró használata jobb- és balkezeseknek is kényelmes.

A Stihl sövényvágó első fogantyúja

fogantyúA sövényvágó első fogantyú kialakítása olyan, hogy bármilyen helyzetben, hosszabb ideig is kényelmes legyen használni a sövénynyíró gépet.

A Stihl akkus sövényvágó késvédője

késvédőAz sövénynyíró alapfelszereltségéhez tartozó késvédő megakadályozza a kések végének sérülését, ezáltal biztonságos munkavégzést tesz lehetővé.

A sövényvágó funkcionális dizájnja

sövénynyíróA sövénynyíró házát lekerekített élekkel alakították ki, és fontos szempont volt az egyszerű tisztíthatóság is.

A késvédő

késvédőA sövényvágó gép gyári tartozéka a késvédő, mely szállítás közben megakadályozza a kés által okozott sérüléseket.

Az akasztó nyílás

akasztóA praktikus akasztó nyílásnak köszönhetően a sövényvágó gép egyszerűen a falra akasztható.

Címkék: 

Hasonló termékek