Szerszámkészletek

A szerszámkészlet nagy előnye, hogy könnyen hordozható, több különböző szerszámot lehet egyben, kis helyen tárolni. Jó minőségű szerszámmal könnyebb és biztonságosabb is munka. 

  • 38 termék

Kendo szerszámkészlet 26db-os

6 490 Ft
6 090 Ft
- 6 %

Megfelelő szerszámkészlet segítségével hatékonyan végezhető az autószerelés, barkácsolás vagy lakásfelújítás. A alábbiakban bemutatjuk a különböző típusú szerszámkészleteket, hogy könnyebb legyen a választás.

Otthoni felhasználásra ajánlott kisebb, barkács készletet venni, mely a leggyakrabban használt szerszámokat tartalmazza, mint csavarhúzó, mérőszalag, fogó, kalapács, villáskulcs, tapétavágó kés.

A kisipari felhasználásra készült szerszámkészletek nagyobb kopásállóságú anyagból készülnek, illetve kimondottan a különböző szakipari munkákhoz használatos szerszámokat tartalmazzák. Létezik szerszámkészlet autószerelőknek vagy VDE szigetelt szerszámokat tartalmazó készlet villanyszerelőknek.

A szerszámkészlet lehet vegyes, mely többféle szerszámot tartalmaz más-más felhasználásra. Lehet egy adott szerszámot tartalmazó készlet, ami egy szerszámfajtából különböző méretet tartalmaz, pl. csavarhúzó készlet, fúrókészlet, fogó készlet, dugókulcs készlet, villáskulcs készlet.

Kapható női szerszámkészlet is, mely színes, vidám formatervezéssel, de a többi szerszámkészlettel megegyező felszereltséggel készül.

Tippek a megfelelő szerszámkészlet kiválasztásához : 

  • Határozza meg, milyen típusú feladat elvégzéshez szeretné használni.
  • Mindig minőségi szerszámot válasszon, amely hosszú távon is megbízható marad.
  • Otthoni használatra érdemes univerzális, sokféle feladat elvégzésére alkalmas készletet választani.
  • Érdemes praktikus szerszámos ládában, kofferben lévő szerszámkészletet venni, így a szerszámok tárolása is könnyen megoldódik.
  • Az ár fontos szempont, de a minőségen ne spóroljon!

A megfelelő szerszámkészlet kiválasztása biztosítja, hogy könnyen el tudja végezni a kitűzött feladatot, akár barkácsolásról, akár lakásfelújításról legyen szó. Ne feledje, minőségi szerszámok választása hosszú távon megtérül !