Permetező

Küzdj a kártevők ellen Permetezők segítségével. Motoros Permetező gépek, kézi permetezők nagy választékban elérhető a webáruház kínálatában.

A permetezők segítségével hatékonyan gondoskodhat arról, hogy virágai, gyümölcsei vagy zöldségei egészségesek maradjanak .

Kézi permetezőink és motoros permetezőink segítségével hatékonyan kellhet versenyre a kártevőkkel, továbbá a permetezőgépek használata a folyékony gyomírtó kijuttatására is tökéletes választás. Kínálatunkban a könnyű, egyszerű használatú kézi permetezőktől a nagy teljesítményű nyomópermetezőkig és a professzionális alkalmazásokhoz készült háti permetezőkig mindent megtalál.

A kézi permetezők használata a háztartásban is segítségére lehet, virágok vízzel történő szórására, autómosáshoz autósampon kijuttatására, vagy akár lakásfelújítás során a tapéta leszedésének megkönnyítése végett a fal benedvesítésére. Háti permetezőink nagyobb űrtartalmú tartállyal rendelkeznek a hosszabb, megszakításmentes munkavégzés érdekében. A motoros permetezőgépek a professzionális kertgondozás elengedhetetlen kellékei.

  • 26 termék