Munkavédelmi cipők, gumicsizmák

Kollekciónkban kényelmes és strapabíró munkavédelmi félcipők, munkavédelmi bakancsok és gumicsizmák találhatók, férfiak és nők igényeihez egyaránt igazodva. Előzze meg a munkahelyi balesetet, védje lábát a sérülésektől.

  • 50 termék

A munkavédelmi cipők a láb és a lábszár védelmét szolgálják különböző ipari és munkahelyi környezetekben. Ezek a lábbelik segítik a munkavállalókat az olyan sérülések elleni védelemben, amelyek a lábukra és lábujjukra jelenthetnek veszélyt. A munkavédelmi cipők egyes típusai speciális további funkciókkal is rendelkeznek , mint például csúszásmentes vagy átszúródást megakadályozó talp, olaj, benzin, vegyszerállóság vagy elektromos kisülés elleni védelem.

A munkavédelmi cipők kifejezetten tartós anyagokból készülnek, sokuk acélbetéttel is rendelkezik a további védelem érdekében.

Munkavédelmi cipőt  elsősorban az építőiparban, gyártás és ipari területen, vegyiparban használnak, olyan helyeken ahol gépekkel és nehéz anyagokkal való munkavégzés során felléphetnek a lábsérülések veszélyei. Ott ahol súlyos vagy éles tárgyakkal dolgoznak, vagy a durva talaj lehet veszélyes a lábra, vagy ahol vegyi anyagokkal való érintkezés lehetősége áll fenn.

A munkavédelmi cipők típusai:

  • Az általános védőcipők alapvető lábvédelmet nyújtanak, beleértve az acélbetétes orrmerevítőt és a csúszásmentes talpat.

  • Biztonsági bakancsok: Magasabb bokarészük révén a bokát is védik, és extra stabilitást nyújtanak.

  • Védelmi cipők vegyi anyagok ellen: Kémiai anyagokkal szembeni ellenálló anyagokkal készülnek.

  • Antisztatikus cipők: Elektromos kisülés elleni védelmet és az elektrosztatikus feltöltődés minimalizálását szolgálják.

A megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása a konkrét munkakörnyezet és a végzett feladatok függvénye. Az ilyen cipők viselése hozzájárul a munkahelyi biztonság fenntartásához és a sérülések minimalizálásához.

Hiszünk abban, hogy a biztonság és a kényelem összeegyeztethető. A webáruházunkban kapható munkavédelmi cipőket is kifejezetten úgy tervezték, hogy szavatolják a szükséges védelmet, ugyanakkor stílusosak és kényelmesek legyenek. Ultrakönnyű biztonsági cipőink népszerű választásnak számítanak azok számára, akiknek védelemre van szükségük a plusz súly nélkül.