Munkaasztalok, munkapadok, szerelőállványok

A munkapad és a munkaasztal olyan műhelyfelszerelés, melyek célja az, hogy a felhasználó kényelmesen tudjon dolgozni rajtuk. Bár funkciójukban megegyeznek, azonban különböző jellegzetességekkel rendelkeznek.

  • 34 termék

A legtöbb munkapad általában egyszerű kialakítású, és tartalmazhat fiókokat, polcokat és tároló rekeszeket, ami segíthet rendezetten tartani a munkateret. A munkapadok gyakran használatosak otthon a garázsban, vagy műhelyekben. Munkaasztalaink, munkapadjaink nagyszerű munkateret biztosítanak, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen dolgozzon.

A munkaasztalok felhasználása szélesebb körű, mint a munkapadoké. A munkaasztalok használhatóak ülő és álló munkához is. Többnyire állítható munkamagasságúak. A magasságállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen dolgozzon. Az ergonomikus kialakítás csökkentheti a munkavégzés közben fellépő fájdalmakat és a sérüléseket. A munkaasztalok stabil tappal rendelkeznek, gyakran összecsukhatók, így helytakarékosan tárolhatóak.

Gépasztalaink többfunkciósak, univerzálisan alkalmazhatók a kereskedelemben kapható elektromos körfűrészek, szúrófűrészek és marók helyhez kötött használatához.

Az asztalos bakok, állványok gyakran több funkciót foglalnak magukban. A görgős bakok egyrészről támasztékot nyújtanak a munkadarabok alátámasztásakor, másrészt a görgők segítségével könnyedén mozgatható a vágandó anyag.