Munkaasztal, munkapad

A Munkaasztalok és Munkapadok elengedhetetlen kellékei a minőségi munkának. Munkaasztal, Munkapad, asztalos bak modellek nagyon sok változatban rendelhetőek.

A munkapad és a munkaasztal mindkettő olyan műhelyfelszerelés, melyek célja az, hogy a felhasználó kényelmesen tudjon dolgozni rajtuk. Bár funkciójukban megegyeznek, azonban különböző jellegzetességekkel rendelkeznek.

A legtöbb munkapad általában egyszerű kialakítású, és tartalmazhat fiókokat, polcokat és tároló rekeszeket, ami segíthet rendezetten tartani a munkateret. A munkapadok gyakran használatosak otthon a garázsban, vagy műhelyekben. Munkaasztalaink, munkapadjaink nagyszerű munkateret biztosítanak, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen dolgozzon.

A munkaasztalok felhasználása szélesebb körű, mint a munkapadoké. A munkaasztalok használhatóak ülő és álló munkához is. Többnyire állítható munkamagasságúak. A magasságállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kényelmesen dolgozzon. Az ergonomikus kialakítás csökkentheti a munkavégzés közben fellépő fájdalmakat és a sérüléseket. A munkaasztalok stabil tappal rendelkeznek, gyakran összecsukhatók, így helytakarékosan tárolhatóak.

Gépasztalaink többfunkciósak, univerzálisan alkalmazhatók a kereskedelemben kapható elektromos körfűrészek, szúrófűrészek és marók helyhez kötött használatához.

Az asztalos bakok, állványok gyakran több funkciót foglalnak magukban. A görgős bakok egyrészről támasztékot nyújtanak a munkadarabok alátámasztásakor, másrészt a görgők segítségével könnyedén mozgatható a vágandó anyag.

Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő állványt, munkaasztalt, vagy munkapadot, hogy a munkavégzés kényelmesebbé váljon.

  • 30 termék

Acéllemez munkapad 3 fiókos

193 480 Ft
164 160 Ft
- 15 %