Műanyag szerszámos ládák

Műanyag szerszámos láda segítségével szerszámait rendezetten és könnyen hozzáférhetően tárolhatja. A műanyag szerszámos ládák különböző méretben készülnek, mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Könnyen hordozhatóak, a munkavégzés során magunkkal vihetők.

  • 80 termék

A szerszámos ládák jellemzően műanyagból vagy fémből készülnek, a műanyag gyakoribb és költséghatékonyabb választás.

A műanyag szerszámos ládáknak többféle előnye van fém társaival szemben, könnyebbek, olcsóbbak, praktikusan szállíthatók. Nem rozsdásodnak és könnyen tisztíthatók. Számos műanyag szerszámos láda újrahasznosított műanyagból készül, ezzel hozzájárulva a környezettudatos gyártáshoz és felhasználáshoz.

A Qbrick szerszámos láda rendszer egy univerzális, moduláris eszköztár, amely ötvözi a közepes méretű szerszámosládák tulajdonságait egy rendszerező funkcióval. Az állítható elválasztók és a kivehető rekeszek megkönnyítik a szerszámok optimális tárolását. Minden szerszámláda rugalmas tömítéssel van felszerelve, amely teljes védelmet nyújt a por és a víz ellen. A Qbrick dobozok bármilyen kombinációban kombinálhatók egyedi szükségleteinek megfelelően. A különböző méretű szerszámos ládák és rendszerezők egymásra csatolhatók, így minden felhasználó a számára optimális kombinációt hozhatja létre. Átgondolt kiegészítők, profin illeszkedő alkatrészek, kiváló kivitelezés. A Qbrick System számos intelligens megoldást kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát.

A Mano szerszámos ládák nem csak kéziszerszámok tárolására használhatóak. Praktikus megoldást nyújtanak a kerti szerszámok, pl. metszőolló, kések, kesztyűk egy helyen való tárolására, de háztartási eszközök számára vagy varródobozként is jól hasznosíthatók.

Műanyag szerszámos ládák segítségével szerszámtárolója, garázsa vagy műhelye rendezetté, szervezetté alakítható, szerszámait megvédheti a portól és víztől.