Mozgásérzékelő

A mozgásérzékelős világítás takarékos és biztonságos, így egyre népszerűbb. Kiváló minőségű Steinel, Tracon és Emos mozgásérzékelők, melyek megbízhatóan és pontosan működnek. Akár meglévő villanykapcsolóját is lecserélheti mozgásérzékelős változatra.

  • 55 termék

Beltéri és kültéri típusok, állítható érzékelési távolsággal, ideálisak azok számára, akik egy plusz biztonsági, vagy takarékossági szintet szeretnének hozzáadni ingatlanukhoz.

Választékunkban nagyfrekvenciás mozgásérzékelők is találhatók, amelyek tökéletesek olyan területekhez, ahol az emberek folyamatosan mozognak, például folyosókhoz és bejáratokhoz. Kültéri nagyfrekvenciás mozgásérzékelőket is kínálunk, amelyek tökéletesek a feljárók és kertek világításának szabályozására. Csak akkor fog világítani és csak addig, amíg szükséges és nem kell a ki és bekapcsolással törődni többé.

Az infravörös mozgásérzékelők terén számos lehetőség közül választhat, beleértve a falra szerelhető, mennyezeti és álmennyezetbe süllyeszthető megoldásokat is.

Minden, nálunk kapható mozgásérzékelőt a legmagasabb szintű minőséget és megbízhatóságot szem előtt tartva tervezték, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon hatékonyan és következetesen működnek.

Ne kockáztasson, ha ingatlana biztonságáról és védelméről van szó. Vásárolja meg az ingatlana biztonsági profiljához legmegfelelőbb mozgásérzékelőket még ma, és tegye meg az első lépést egy biztonságosabb és nyugodtabb otthon vagy üzlet felé!