Magasnyomású mosók

Üdvözöljük a magasnyomású mosó kategóriánkban, ahol mindent megtalál, amire szüksége van a kemény takarítási feladatok megoldásához házi körülmények között és a legzúzósabb munkahelyen egyaránt. Magasnyomású mosóink széles választékában a vezető márkák kiváló minőségű modelljei szerepelnek, így biztosítva, hogy nem fog csalódni a teljesítményükben, tartósságukban és hatékonyságukban.

  • 36 termék

Stihl RE 90 magasnyomású mosó 1800W

72 900 Ft
66 990 Ft
- 8 %

Stihl RE 80 X magasnyomású mosó

57 900 Ft
53 990 Ft
- 7 %

Magasnyomású mosóink kínálatában minden igényt kielégítő gépek megtalálhatók, az otthoni használatra tökéletes elektromos modellektől a nagy teljesítményű benzines és ipari modellekig, amelyek ideálisak a kereskedelmi használatra.

A forró vizes tisztítást igénylő feladatokhoz forró vizes nagynyomású mosó, valamint a nagyobb rugalmasságot és mobilitást biztosító, vezeték nélküli nagynyomású mosó is megtalálhatók nálunk.

Azok számára, akik környezetbarát megoldást keresnek, akkumulátoros magasnyomású mosóinkat ajánljuk. Ezenkívül a magasnyomású mosó alkatrészek és tartozékok széles választékát kínáljuk, például fúvókákat, tömlőket és keféket, hogy biztosítsuk, hogy minden szükséges eszközzel rendelkezzen bármilyen tisztítási feladat elvégzéséhez.