Lombfúvók és lombszívók

A lombfúvó, más néven légseprű különösen hasznos eszköz az utak, kertek, parkok tisztántartásában. A lombfúvók nagy sebességgel levegőt fújnak ki, amivel a járdáról vagy útról az eltávolítani kívánt zöldhulladékot egy halomba fújják. Lombfújó használatával nem kell fáradtságosan söprögetni, gereblyézni, ezzel időt és energiát takaríthat meg.

  • 24 termék

Stihl BR 550 háti benzines lombfúvó

274 490 Ft
259 990 Ft
- 5 %

Stihl BG 86 benzines lombfúvó

159 900 Ft
151 990 Ft
- 5 %

A lombfúvót nem csak a lehullott falevelek összegyűjtésére használhatja, fűnyírás után pillanatok alatt megtisztítható vele a járdára kiszóródott fű is. Télen a frissen hullott havat is egyszerűen lefújhatjuk az útról egy fúvógép segítségével. Lombfúvó használatával lehetővé válik szűk, nehezen hozzáférhető helyek megtisztítása is a kerti hulladéktól.

A lombszívó pillanatok alatt felszívja és felaprítja a lehullott falevelet, és egy gépre csatlakoztatható zsákba gyűjti. Vannak kombinált, szívó-fúvó tulajdonsággal rendelkezőgépeink is.

Ha rendszeresen szeretne nagy területeket megtisztítani a levéltől és a fűtől, érdemes benzines lombfúvót választani. A különösen erős készülékek lakástulajdonosok, kertészek, tájépítők vagy önkormányzatok számára előnyös. A benzines modellek óriási légsebessége miatt hatékonyan, mégis kényelmesen tisztíthatja meg a járdát vagy parkot.

Ha olyan lombfúvót keres, amelyet elsősorban a ház körül szeretne használni, akkor érdemes az akkumulátoros vagy elektromos lombfúvók közül válogatni. Az akkumulátoros lombfúvó könnyű és csendes, ideális takarítási munkákhoz magánfelhasználók számára a kertben és a ház körül..