Levegős racsniszárak

A pneumatikus vagy levegős racsnis kulcs, egy nagy teljesítményű, sokoldalú, levegő nyomással működő szerszám, amelyet általánosan használnak az autójavításban, karbantartásban, az építőiparban és számos más iparágban. Használatával egyszerűbbé válik a csavarok és anyák rögzítése vagy meglazítása.

  • 2 termék

A pneumatikus racsnis kulcsok használatához az energiát sűrített levegő adja, melyet egy hozzá kapcsolt kompresszor szolgáltat. A szerszám levegőtömlőn keresztül csatlakozik a légkompresszorhoz, és a légnyomás szabályozásával állíthatjuk be a nyomatékot.

A legtöbb levegős racsni iránykapcsolóval rendelkezik, amely segítségével megválasztható az előre és hátra forgás iránya. Ez a funkció megkönnyíti a váltást a rögzítőelemek meghúzása és meglazítása között a szerszám eltávolítása nélkül.

A pneumatikus racsnis hajtószárak különböző méretű befogással rendelkeznek.

A pneumatikus racsnis kulcs előnyei közé tartozik a nagy nyomaték, ami elengedhetetlen a makacs vagy szorosan rögzített csavarok meglazításához. A kézi hajtókarokkal szemben a pneumatikus racsnik használata kevesebb fizikai erőfeszítést igényel, ezáltal a munkavégzés gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

A pneumatikus racsnis kulcsok hosszú élettartamának és megbízható működésénék biztosítása érdekében fontos a szerszámok rendszeresen karbantartása. Használjon napi olajozót a levegővel működő szerszámokhoz.