Hőlégfúvó

Kínálatunkban a hőlégfúvók széles választékát találja, elektromos hőlégfúvó, ipari hőlégfúvó, akkus hőlégfúvó, digitális hőlégfúvó, mini hőlégfúvó

Hőlégfúvó kínálatunkban kiváló minőségű választékot talál az Ön igényeire szabva. Legyen Ön profi vagy lelkes barkácsoló, nálunk megtalálja az Ön számára tökéletes hőlégfúvó gépet.

Kínálatunkban megtalálhatók a precíziós feladatokhoz szükséges kézi hőlégfúvók, valamint a kényelem és hordozhatóság érdekében az akkus hőlégfúvók is. A hőfokszabályozóval pedig az Ön igényeihez igazíthatja a hőmérsékletet.

Az elektromos hőlégfúvó használata könnyű, és számos feladatra ideális, a festékszárítástól a fagyott csövek felolvasztásáig. Nagyobb igénybevételű feladatokhoz az ipari hőlégfúvó ajánlott. Ezek a hőlégfúvó pisztolyok komoly teljesítményt nyújtanak, és tökéletesen alkalmasak gyártási, építőipari és egyéb ipari környezetben való használatra.

A Steinel hőlégfúvók sokoldalúak és könnyen kezelhetők, így számos barkácsprojekthez kiváló választásnak bizonyulnak. Ha pedig hordozhatóbb lehetőségre van szüksége, akkumulátoros forrólevegő-fúvóink tökéletesek a vezeték nélküli használathoz.

 

 

  • 43 termék

Extol Premium hőlégfúvó 2000W

17 550 Ft
13 290 Ft
- 24 %