Gipszkartonos- és festőszerszámok

Ha Ön profi szakember vagy akár barkácsprojektre keres festő- és gipszkartonozó szerszámokat, a kínálatunkban mindent megtalál, amire a gipszkartonozás során szüksége lehet. Gipszkarton szerszámaink, táblaemelők, profilösszekötő fogók és teleszkópos támaszok nélkülözhetetlenek a pontos munkához.

  • 254 termék

Kézi csiszoló 105x230mm

2 230 Ft
2 040 Ft
- 9 %

Külön említést érdemelnek a mérőléces és vágósínes egyenes vágók, illetve a gipszkarton körvágók is. Körvágóink tökéletesen alkalmasak gipszkarton szerelés során lámpatestek, elektromos szerelékek, csövek vagy szellőzők számára szabványos, kerek nyílások létrehozására.

Ha gipszkartoncsiszolót vagy gyalut keres, azokat is megtalálhatja nálunk! Gipszkartonozáshoz csiszolóink akár teleszkópos kivitelben is kaphatók, természetesen tartalék csiszolókorongokkal. Gipszkarton gyaluk pótkésekkel, lapokkal együtt.

Üzletünkben kizárólag megbízható márkák kiváló minőségű gipszkartonhoz való eszközeit és tartozékait kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy megbízható terméket kap. Vásároljon nálunk még ma, és találja meg a tökéletes gipszkarton szerszámokat a következő projektjéhez!