Festékszóró gép

Kiváló minőségű festékszóró gépek széles választékát kínáljuk, festékszóró pisztoly, elektromos festékszóró gép rendelés online szerszámboltunkból.

Az elektromos festékszóró pisztolyok könnyen kezelhetők és többféle teljesítményűek, ideálisak professzionális festő szakmunkákhoz éppúgy, mint otthoni felújításokhoz, vagy barkácsoláshoz. Alsótartályos, felsőtartályos festékszórók, illetve komplett munkára alkalmas ipari festékszóró gépek, légkompresszoros festékszóró rendszerek is kaphatók.

A festékszóró pisztolyok egyenletes felületi fedettséget biztosítanak, és tökéletesen alkalmasak a különböző felületek egyenletes festéséhez. Nagyobb projektekhez a levegő nélküli festékszóró gépek erőteljes teljesítményt nyújtanak, és a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal is megbirkóznak.

Szakipari és barkács webshopunk nagyszerű ár-érték arányt biztosít és ez a festékszórókra is érvényes. Válasszon a közkedvelt márkák közül a megbízható minőség és teljesítmény érdekében.

Böngésszen a festékszóró gépek választékában még ma, és találja meg az Ön igényeinek megfelelőt, kedvező áron. Vásároljon bizalommal, tudva, hogy minden termékünk mögött a minőség és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünk áll.

  • 44 termék

Extol Craft festékszóró 110W

13 880 Ft
10 490 Ft
- 24 %