Elektromos gépek

Az elektromos gépek kategóriában szerszám webáruházunk gazdag kínálattal várja. Legyen szó vágó, festő, csiszoló készülékekről, minden eszköz garantálja az energiahatékonyságot és a kényelmes használatot. Minden elektromos gép típusból többféle gyártótól, többféle szinttig található termék, a ház körüli barkácsolástól a professzionális szakmai gépekig

  • 844 termék

Makita vésőkalapács 550W 1,8J SDS-Plus

194 030 Ft
130 900 Ft
- 33 %

Makita körfűrész 2200W 355mm 5143R

493 330 Ft
349 900 Ft
- 29 %

Az Elektromos gépek kategória alá tartozó eszközök kivétel nélkül azokra szabták, akik a precizitásra, megbízhatóságra és teljesítményre helyezik a hangsúlyt munkájuk során. Ezek az elektromos gépek nem csak a mindennapi használat során nyújtanak kivételes kényelmet, hanem az energiatakarékosságot is szem előtt tartva készülnek, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki belőlük anélkül, hogy a környezetet túlzottan terhelné.

Az elektromos gépek lehetnek vezetékes, hálózatról működtethetők, vagy akkus gépek. Ezek ma már a mobilitás, a rendkívüli hosszú üzemidő és a gyors töltés miatt a profi szakemberek munkáját is segítik. Az akkumulátorok és töltők, kifejezetten az akkus gépekhez tervezve, biztosítják, hogy menet közben a munka ne álljon le. Akár szakmai, akár hobbiszintű felhasználásról van szó, garantáltan megtalálja nálunk az ideális megoldást.

A kényelem és az energiatakarékosság nem csak ígéret – ezek a gyakorlatban is megmutatkoznak. Minden akkus gép, barkácsgép, kerti gép úgy lett tervezve, hogy a lehető legjobban kiaknázza az akkumulátorok kapacitását. Tartalék töltővel a professzionális típusok akár egész nap használhatók.

Szakemberként vagy a ház körüli munkák során egyaránt érezni fogja az előnyöket, amikor a legújabb technológiákkal dolgozik.