Elektromos festékszórók

Az elektromos festékszóró gépek könnyen kezelhetők és többféle teljesítményűek, ideálisak professzionális festő szakmunkákhoz éppúgy, mint otthoni felújításokhoz, vagy barkácsoláshoz. Elektromos festékszóró gép használatával nagy felületeken is képes egyenletes és szép festést végezni.

  • 46 termék

Yato airless festékszóró 650W 207bar

148 900 Ft
132 900 Ft
- 11 %

A festékszórók egyenletes felületi fedettséget biztosítanak, és tökéletesen alkalmasak a különböző felületek egyenletes festéséhez. Nagyobb projektekhez az airless festékszórók erőteljes teljesítményt nyújtanak, és a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal is megbirkóznak.

Többféle festőgép kapható :

HVLP = High Volume Low Pressure. Alacsony nyomású szórástechnológia. Ez a típusú festékszóró kisebb levegőnyomással és alacsonyabb folyadékfelhasználással működik, ami hatékonyabb festékszórást tesz lehetővé.

Sokféle fúvóka és kiegészítő kapható hozzájuk. Az innováció és a megbízhatóság minden elektromos festékszóró gép használata esetén megkönnyíti a munkát. 

Szakipari és barkács webshopunk nagyszerű ár-érték arányt biztosít és ez a festékszórókra is érvényes. Válasszon a közkedvelt márkák közül a megbízható minőség és teljesítmény érdekében.