Autósamponok, sároldók, külső autótisztító szerek

Az autósamponok, sároldók és külső autótisztító szerek segítenek abban, hogy járműve mindig ragyogjon. Az autósamponok speciális formulájuknak köszönhetően alaposan tisztítják az autó felületét anélkül, hogy károsítanák azt. A sároldók hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket, például a sarat és az olajat. A külső autótisztító szerek pedig extra fényt adnak autójának, így az mindig újszerűnek tűnik.

  • 35 termék

Az autósamponok speciálisan gépjárművek ápolására kifejlesztett tisztítószerek.  Ezek a termékek ideálisak azok számára, akik szeretnék megőrizni autójuk esztétikai megjelenését. A különböző adalékokat tartalmazó autósamponok használatával elérhetjük a legjobb eredményt gépjárművünk ragyogó tisztasága érdekében.  A legtöbb sampon tisztító tulajdonsága nagyon hasonló, a különbség a színében, illatában, hígításában van.

Előmosáshoz használható szennyeződés fellazító készítmény, vagy előmosó hab, amelynek segítségével a karosszériára tapadt por és szennyeződés súrolás nélkül eltávolítható.

A kerámia sampon egy különleges technológiával fejlesztett autósampon, mely nemcsak sampon, hanem egyben védőréteg is. Védi a már felületen lévő waxot, kerámia bevonatot, és meghosszabbítja annak élettartamát.

Mi a különbség a sampon és az aktívhab között? A sampon nem használható aktívhabként. Az aktívhabok sokkal tömörebb habot képeznek és az illatuk is intenzívebb. Aktív hab segítségével előmosó habot is képezhetünk, így elősegítve a lerakódott szennyeződés feloldását.